Driving Range Heaters

het hele jaar

een comfortabele ervaring

Heaters voor uw driving-Range kopen of huren?

The RedHot9

The RedHot9

Minder uitval
Lessen zijn een belangrijke bron van inkomsten. Mensen die een les afspreken en niet komen, zijn een verliespost. Elke pro weet dat er bij koud weer meer no-shows zijn. Dit aantal is terug te brengen met outdoorverwarming op de driving-range. U kunt zelf berekenen wanneer de investering in een outdoorheater terugverdiend gaat worden.

Meer activiteit
Ook voor clubs is een verwarmde driving-range interessant. Golfers die in koudere periodes de golfbaan links laten liggen, en dus geen inkomsten genereren, komen nu gemakkelijker oefenen. Immers oefenen in een comfortabele, verwarmde omgeving is aantrekkelijk. En een betere handicap in het seizoen ook!

Keuzes
U kunt de driving-range-heaters op verschillende manieren inzetten, als serviceproduct of als verdienmodel. De keuze van de manier om de heater te activeren is daar belangrijk voor. Er zijn drie mogelijkheden:

  1. Tijdschakelaar met knop
  2. Tijdschakelaar met knop en sleutel
  3. Tijdschakelaar met muntautomaat

Banen die werken met het e-rangesysteem, kunnen de heater hieraan koppelen.

De tijdschakelaar is zelf in te stellen.

Comfort
Golfers houden van comfort. Een overdekte driving-range beschermt tegen wind en water. Met heaters is ook de kou geen reden meer om niet te oefenen. Tegelijkertijd zorgt u, pro, club of organisatie, voor extra inkomsten omdat meer mensen in koudere periodes toch naar de golfbaan komen.